loader

Pravila privatnosti

Tko smo mi

Mi smo tvrtka za poslovno savjetovanje Capital Media d.o.o., Ul. Bogoslava Šuleka 11, 47000 Karlovac, Hrvatska. Adresa naše web stranice je: http://capital-media.hr.

Ova su Pravila privatnosti sastavljena kako bismo vas obavijestili o razlozima i načinima prikupljanja, korištenja i pohrane vaših osobnih podataka.

Ova se Pravila privatnosti odnose na sve osobne podatke koje korisnik naše web stranice www.capital-media.hr daje našoj tvrtki.

Upotreba web stranice i cjelokupnog sadržaja smatra se prihvaćanjem Uvjeta i definira status Korisnika.

Uvjeti i odredbe mogu se u bilo kojem trenutku izmijeniti u skladu s pravnim okvirom. Oni će uvijek biti dostupni korisniku koji ih mora pročitati prije nego što poduzme bilo kakvu radnju na web mjestu (ugovaranje ponuđene usluge i kontaktiranje).

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Kontakt obrazac

Capital media d.o.o. će prikupljati i obrađivati ​​neke osobne podatke u svrhu pružanja svojih usluga, informacija i ostvarivanja poslovne suradnje, ali nije ograničeno na:

  • vaše ime, prezime, telefonski broj, e-mail
  • naziv i adresa tvrtke, matični broj, ID tvrtke, odgovorna osoba

Korisnik razumije da nismo u mogućnosti pružiti tražene usluge i informacije ako ne želi otkriti potrebne podatke.

Ni pod kojim okolnostima nećemo koristiti, prikupljati, prodavati, otkrivati, prenositi ili koristiti prikupljene podatke u druge svrhe osim ovdje navedenih.

Kolačići

Automatski prikupljamo podatke s računala korisnika:

  • podatke o IP adresi, internetskom pregledniku, postavkama jezika, operativnom sustavu koji posjetitelj koristi, podatke o datumu i vremenu pristupa stranici, broju pregledanih stranica i podstranica, te klikovima na našoj stranici

Ove su informacije anonimne i ne omogućavaju identifikaciju Korisnika. Koristimo ih za statistiku web stranica za poboljšanje web stranice i pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Razlozi prikupljanja i obrade osobnih podataka koje nam dajete kada nas kontaktirate i ugovarate naše usluge:

  • odgovaranje na vaše upite putem naše web stranice
  • izdavanje ponuda, računa i uspostavljanje poslovne suradnje
  • poboljšanje naših usluga i web stranica
  • obrada anonimnih podataka u statističke svrhe (kolačići)

Sve podatke koje nam dajete koristimo u svrhe u koje ste nam ih pružili.

Media

Ako učitavate slike na web mjesto, trebali biste izbjegavati prijenos slika sa uključenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izvući sve podatke o lokaciji iz slika na web mjestu.

S kim dijelimo vaše podatke

Naša tvrtka će pružiti osobne podatke vladi i javnim institucijama u situacijama kada je to potrebno za ispunjavanje svojih obveza prema javnim institucijama i vladi.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Tvrtka će čuvati podatke svojih klijenata za vrijeme trajanja ugovornog odnosa, a zatim ih pohranjivati ​​u svrhu ispunjavanja važećih zakona (propisa i zakona o pohrani računa, ugovora itd.)

Koja su vaša prava nad vašim podacima

Imate pravo zatražiti pristup informacijama koje imamo o vama, kako ih koristimo, možete zatražiti izmjenu, ispravku ili brisanje. Možete tražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Sva pitanja ili pritužbe u vezi sa zaštitom osobnih podataka mogu se uputiti na sljedeću adresu e-pošte: cvitesic@capital-media.hr.
Možete se obratiti i u svrhu ostvarivanja prava na Agenciju za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Kuda šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Kako štitimo vaše podatke

Provodimo sigurnosne, tehničke i organizacijske mjere koje su potrebne za osiguranje sigurnosti vaših osobnih podataka.

Ova web stranica koristi SSL enkripciju za zaštitu prijenosa povjerljivih osobnih podataka koje nam dajete putem kontakt obrasca na web mjestu. SSL enkripcija štiti podatke koje ostavljate na našoj web stranici od trećih strana. Zaštićenu stranicu prepoznat ćete po https: // u adresnoj liniji preglednika i po ikoni lokota u adresnoj traci preglednika.

Zaštita maloljetnika

Internetska stranica www.capital-media.hr nije namijenjena maloljetnicima mlađim od 18 godina. Korištenjem web stranice i prihvaćanjem Pravila o privatnosti, korisnik izjavljuje i jamči da je stariji od 18 godina.

Ograničenje odgovornosti

Vlasnik ovih stranica nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu upotrebom tih stranica, zloupotrebu informacija ili proizvoda s tih stranica. Korisnik ovih stranica odgovoran je za uporabu web stranice kao i za posljedice koje mogu nastati uporabom web mjesta. Vlasnik ove stranice čini sve napore kako bi bile sve ažurne i točne, ali ni u jednom trenutku ne jamči maksimalnu točnost.

Promjene Pravila privatnosti

Capital media d.o.o. ima pravo promijeniti svoja Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku i u skladu s važećim zakonima. O promjenama ćemo obavijestiti korisnika putem web stranice, na naslovnoj stranici.

 

na vrh